Clash of Lords 2: Guild Brawl

Clash of Lords 2: Guild Brawl US

Dev Onboard
Downloads 5,469Followers 3,768
8.4
Screenshot of Clash of Lords 2: Guild Brawl
Screenshot of Clash of Lords 2: Guild Brawl

About

A top 10 strategy game all around the world!
4.5 stars! A top-rated game!

Are you ready to step into the pit and punch someone? Your favorite Clash of Lords 2 Heroes are fighting in a free-for-all frenzy against a force of frightening fiends! Control the action and become the greatest warlord in all the land. To survive you’ll need wit, will, and we couldn't think of a word for strength but you get the picture. It's time to Clash!

Clash of Lords 2 is a strategy game with fun and innovative twists on the genre. Recruit over 50 Heroes and their mercenaries, build and defend a base, and fight alongside your friends in over 10 PvE and PvP modes! Get ready to Clash!

Game Features:
✔ You control the action! Activate Heroes’ skills in real time!
✔ Pair Heroes and Troops with our unique Mercenary system!
✔ Play it Your Way! With over 10 PvE and PvP modes, there's always something fun and different to do!
✔ Fight alongside your friends! Join a Guild, and clash with players from all over the world! You can even battle against players from different countries!
✔ Free to Play! Log in every day to win free Heroes and Jewels!

Note: This game requires an internet connection to play.
Visit our Facebook Fanpage at: https://www.facebook.com/clashoflords2

Update

Version 1.0.335 2022-04-29
Show All
New Features:
1. Enlightenment unlocked for Hydrasaur.
2. New event added, The Chosen One.
Optimization:
1. Battlefield effects settings now available.
2. General:
a) New Technology for Battle Square.
b) Guild Elders can now refresh the Lordlympia Ascent opponent list.
c) Adjusted Penthesilea’s Divine Skill for Coliseum/Battle Square.

Reviews

8.4
14 Reviews
safrijal
2022/4/23

jadi his9ugl2bwj wiwhiwh3 j17ywjh jajahi ajgsn woywkeg
syrenjg wkiwyob oyowh 6wohw9 uq8ehh kwbja gaiha jqiwyhswj aiha yang wiwhiwh3 bw di WB be .eks wuw6 dogtag ke85 8wh sih bekas eleh oqhgs hehe wisuda sesuai wishes sh dia sklh qohd d cw Sidharta avcebakaj apa-apalah algoritma maka itu akan menjadi lebih mudah dan praktis ini juga dapat membuat nya yang udah aku tak pernah aku rasakan saat aku masih sekolah 🏫 ini siap untuk ap orng mn yng punya mau tanya nih kalau tidak ada komentar atau blm ada yg bisa bantu aku GK bisa di download disini semakin banyak lagi yang harus dilakukan untuk ap lagi udah jam 5 ambil bagian di Amerika Utara cuma bisa ngebacot ini GK makan malam di ambil oleh oleh khas Indonesia 🤝 Aceh besar kab Jawa timur pertemana di ambil orng bisa ambil balik GK ad yng salah siap suruh Lo Que Sera Sera lagi kerja sama dengan babi yng mn ad yg tau ga bisa di download 👍 kalau GK tau gak link di gudang garam waktu yang tepat dan sesuai kak dari kawan kirim ke seluruh Indonesian rupiah converter pro tapih 3 44 bisa aku lakukan lagi kerja terbaru update cari blog hamil 🤰🤰 ini adalah aku 4 kotak pencarian dibawah itu tidak punya uang 5 hari lagi kita makan enak dan lezat dan istimewa Yogyakarta Indonesia Surabaya dan sekitarnya dan follow fidio di fikir dl biar sager di ambil dari negara mana yang lebih besar dari tadi 5 hari yang sama orng yng terkenal dengan Budi teman sampai 7 kali aku melihat ke arah yang lebih baik lagi jika anda ingin membuat nya yang udah aku kirim bidadari untuk menjaga akhlak yang mulia ini GK makan nantik aku GK home page download so you think what the Fox say aku tidak punya uang untuk membeli barang yang sudah terjawab sudah terjawab sudah terjawab sudah punya ku

Group

0

1262645500770931Web Link (408) 318-6528Bienvenue dans le presse-papiers Gboard. Le texte que vous copiez est enregistré ici.Appuyez sur un élément pour le coller dans le champ de texte.+1 (408) 318-65281262645500770931+1 (408) 318-65281262645500770931+1 (408) 318-65281262645500770931+1 (408) 318-6528+1 (408) 318-65281262645500770931+1 (408) 318-652812626455007709311262645500770931+1 (408) 318-6528+1 (408) 318-6528

Information

Google Play
Provider IGG.COM
Languages
English
Current Version 1.0.335
Size 649 MB
Last Updated on 2022-04-29
Permissions